مهاجرت خود اشتغالی 

/مهاجرت خود اشتغالی 
مهاجرت خود اشتغالی  2018-04-04T16:17:58+00:00

مهاجرت خود اشتغالی 

 برای بدست آوردن امتیاز لازم برای صدور ویزا موارد ذیل اجباری است:

– شخص متقاضی می بایست دارای حداقل دو سال تجربه کاری مرتبط به عنوان خود اشتغال یا مشارکت در کار باشد. ملاک دوره پنج ساله آخر فعالیت فرد می باشد.

– شخص متقاضی می بایست قصد و توانایی خود اشتغال شدن در کانادا را دارا باشد به نحوی که خود اشتغالی او به مشارکت قابل توجهی در یکی از فعالیتهای اقتصادی سه گانه با ابعاد فرهنگی یا ورزشی یا خرید و اداره یک مزرعه منجر گردد.

–  چنانچه شخص متقاضی این برنامه از طریق استان کبک باشد دارا بودن مبلغ ثروت خالص یکصد هزار دلار نیز ضروری است.

تجربه کاری مرتبط در يكى از سه گروه ذيل:

الف) فعالان امور فرهنگى : نويسندگان، هنرمندان ، موسيقى دانان ، نقاش ها، مجسمه سازان ، فيلم سازى و تصوير بردارى ، طراحان ، فعالان هنرهاى دستى از جمله فرشبافى

ب) ورزشكاران : شامل اشخاصى كه باشگاه ورزشى خود را داشته اند ، كسانى كه در مسابقات بين المللى شركت داشته اند

ج) كشاورزان و مديران مزرعه و باغات ، پرورش گل و گياه ، پرورش دام و طيور و ماهى كه قدرت خريد و مديريت مزرعه يا پرورشگاه را دارند

بمنظور اينكه شما واجد شرايط اين ويزاى مهاجرتى باشيد، بايستى تنها ٣٥ امتياز از مجموع ١٠٠ امتياز را مطابق جدول  مربوطه  بدست آوريد.

تجربه فعاليت در سه گروه فوق الذكر براى مدت پنج سال به شما ٣٥ امتياز را مى دهد كه كافى است براى واجد شرايط بودن ، به عبارت ديگر شما ديگر نيازى به كسب امتياز أضافه نداريد، مع ذلك جدول امتيازات به شرح ذيل است :

١. ميزان تحصيلات : ديپلم ٥ امتياز ، مدارج دانشگاهى (١٢ الى ٢٥ امتياز )

٢. تجربه شغلى مرتبط: حداقل ٢ سال ( ٢٠ امتياز ) و حداكثر ٥ سال ( ٣٥ امتياز )

٣. سن متقاضى : ٢١ ساله الى ٤٩ ساله ( ١٠ امتياز ) ، كمتر از ٥٤ ساله

٤. داشتن ايلتس يا گواهى زبان فرانسه : حداكثر ١٦ امتياز براى داشتن ايلتس ٤ جنرال ، و حداكثر ٨ امتياز براى دانستن زبان فرانسه علاوه بر انگليسى

٥.  قابليت انطباق با محيط كار در كانادا : ميزان تحصيلات همسر ، تجربه تحصيل يا كار در كانادا ، داشتن فاميل نزديك يا دور در كانادا ( حداكثر ٦ امتياز )

معیارهای انتخاب براساس جمع امتیاز برای گروههای مهاجرت کانادا از طریق تجارت و سرمایه گذاری:

برای اینکه که پرونده مهاجرتی شما منجر به نتیجه مثبت و قبولی اولیه گردد شما می بایست حداقل سی و پنج امتیاز بدست آورید و موارد ذیل ملاک خواهد بود :

الف) سن متقاضی که حداکثر ده امتیاز دارد ( شخص دارای سن بیست و یک تا پنجاه سال بیشترین امتیاز را دارد)

ب) تحصیلات متقاضی که حداکثر بیست و پنج امتیاز دارد ( مدرک تحصیلی فوق لیسانس و دکترا بیشترین امتیاز را دارد در حالیکه لیسانس بیست و دو امتیاز )

ج) دانش زبان خارجه انگلیسی و فرانسه که مجموعا بیست و چهار امتیاز دارد ( شانزده امتیاز برای زبان اول و هشت امتیاز برای زبان دوم و صرفا براساس گواهی معتبر رسمی آزمون آیلتس یا تافل )

د) تجربه شغلی متقاضی دارای سی و پنج امتیاز است و دارا بودن حداقل دو سال تجربه شغلی موثر ضروری است بیست امتیاز به همراه دارد.

ه) قابلیت انطباق با محیط کانادا که حداکثر شش امتیاز دارد. یک سفر تحقیقاتی تجاری به کانادا برای اشخاص سرمایه گذار و کارآفرین می تواند این امتیاز را تامین کند. این در حالی است که طریقه تحصیل این امتیاز برای اشخاص خود اشتغال از طریق تجربه شغلی یا تحصیلی فرد متقاضی یا همسر او در کانادا یا داشتن اقوام در کانادا است.