مهاجرت کانادا از طریق سرمایه گذاری

/مهاجرت کانادا از طریق سرمایه گذاری
مهاجرت کانادا از طریق سرمایه گذاری 2017-12-11T21:56:31+00:00

مهاجرت کانادا از طریق سرمایه گذاری در استان پرینس ادوارد آیلند یا PEI 

این یکی از محدودترین نوع ویزا های مهاجرتی کانادا است که از ابتدا متقاضی ویزای اقامت دایم یا به اصطلاح PR دریافت می کند و پروسه رسیدگی آن به نسبت کوتاه است.
ویزای سرمایه گذاری در PEI که منجر به PR می شود دارای دو زیر مجموعه است:
۱. سرمایه گذاری مالکیت مستقل ۱۰۰‎٪
۲. سرمایه گذاری مالکیت شراکتی ۳۳.۵‎٪

شروط لازم جهت تقاضای مهاجرت از طریق گروه مالکیت ۱۰۰‎٪

۱. سن متقاضی بایستی بین ۲۱ تا ۵۹ سال باشد
۲. میزان دارایی خالص متقاضی بایستی حداقل ۶۰۰،۰۰۰ دلار کانادا باشد
۳. حداقل میزان سرمایه گذاری جهت خرید یا ایجاد بیزنس بایستی مبلغ ۱۵۰،۰۰۰ دلار کانادا باشد
۴. متقاضی متعهد به ارایه طرح اولیه بیزنس پلن یا طرح تجاری است و متعاقبا بایستی طرح جامع ارایه کند. جهت این کار توصیه می شود که متقاضی یک سفر بازدیدی از استان داشته باشد.
۵. متقاضی می بایست مبلغ ۲۰۰،۰۰۰ دلار طی قرارداد امانی با دولت PEI ، ودیعه پرداخت کند که نحوه استرداد آن به صورت ذیل است :
۲۵،۰۰۰ دلار بعد از شش ماه از آمدن به کانادا بعنوان PR
۲۵،۰۰۰ دلار بعد از یک سال آمدن به کانادا بعنوان PR
۱۵۰،۰۰۰ دلار بعد از اجرای کامل تعهدات تجاری مطابق طرح تجاری
۶. متقاضی بایستی حداقل مدرک دیپلم داشته باشد.
۷. متقاضی حداقل بایستی ایلتس ۴ داشته باشد.
۸. متقاضی بایستی تجربه شغلی مرتبط با طرح تجاری خود داشته باشد ترجیحا بیش از ۵ سال
۹. متقاضی بایستی حداقل ۵۰ امتیاز در جدول محاسبه امتیازات یا Business Impact Self Assessment Form داشته باشد.

مراحل تشکیل و اجرای پرونده 

۱. اطمینان حاصل کنید که حداقل ۵۰ امتیاز را بدست می آورید و فرم ارزیابی یا Assessment Form را تکمیل و امضا کنید
۲. تمام فرم های مربوط به استان را تکمیل و امضا کنید که شامل فرم B2 و B3 و B5 و B6 است.
۳. تمام فرم های فدرال مربوط به PR را تکمیل و امضا کنید.
۴. ارسال مدارک به اداره مهاجرت استان واقع در شهر  Charlottetown
۵. قبولی اولیه پرونده شما و دعوت به مصاحبه در اداره مهاجرت استان. متقاضی بایستی فرم های استانی دیگری که شامل فرم های شماره B7,B9,B10, B11, B12, B17 است را تکمیل و به همرا خود برای مصاحبه ببرد.
۶. در پایان مصاحبه قرارداد ودیعه امانی پول به مبلغ ۲۰۰،۰۰۰ دلار امضا می شود.
۷. در صورت موفقیت در مصاحبه ، متقاضی بایستی طرح تجاری جامع یا Business Plan خود را تحویل بدهد.
۸. در صورت تایید نهایی پرونده ، متقاضی بایستی مبلغ ۲۰۰،۰۰۰ دلار را داخل حساب امانی دولت واریز کند. در عین حال متقاضی بایستی یک نامه تاییدیه از یک وکیل کانادایی بگیرد که واجد شرایط بودن متقاضی برای PR را تایید کند.
۹. گواهی انتخاب استانی یا Nomination Certificate صادر می شود.
۱۰. مدارک و گواهی مذکور برای اخذ PR به اداره مهاجرت کانادا در شهر سیدنی کانادا ارسال می شود.
۱۱. اخذ اقامت دایم کانادا یا PR و گزارش ورود به کانادا به اداره مهاجرت استان PEI.
تكميل و ارسال فرم ارزيابى موجود در وب سايت ما به يكى از دو زبان فارسى يا انگليسى ما را در ارزيابى شرايط شما و مشاوره صحيح كمك مى كند:

جهت اگاهی بیشتر از ویزاهای کانادا و دریافت مشاوره مهاجرتی لطفا فرم ذیل را تکمیل نمایید

فرم ارزيابى