ويزاى تحصيلى و مهاجرت

/ويزاى تحصيلى و مهاجرت
ويزاى تحصيلى و مهاجرت 2018-04-04T15:57:00+00:00

فرآیند دانشجویی به اقامت دائم کانادا 

در حالیکه ۴۶‎٪ دانشجویان خارجی استان انتاریو را برای ادامه تحصیل انتخاب می کنند ، به ترتیب ۲۵‎٪ و ۱۳‎٪ دانشجویان به استان‌های بریتیش کلمبیا و کبک برای تحصیل می روند.

کانادا یکی از ده کشور برتر دنیا برای دانشجویان خارجی جهت تحصیلات تکمیلی است و تعداد ویزاهای تحصیلی از سال ۲۰۰۸ تاکنون دو برابر شده است.

از دلایل عمده علاقه به تحصیل در کانادا فرآیند تبدیل ویزای تحصیلی به ویزای کار و نهایتا اقامت دائم کانادا است.

در حالیکه دانشجویان از هند و چین اکثریت را تشکیل می دهند ، تعداد دانشجویان ایرانی کانادا طی سال‌های اخیر سه برابر شده است.

گزینه های پیش روی دانشجویان بعد از فارغ التحصیلی شامل موارد ذیل است :

۱. اخذ ویزای کار بعد از فارغ التحصیلی : دانشجویان خارجی که فارغ التحصیل دوره های آموزشی دولت کانادا باشند می توانند بعد از خاتمه تحصیل خود موفق به اخذ ویزای کار بدون نیاز به جاب افر بشوند.

۲. اخذ مجوز کار پاره وقت حین تحصیل : دانشجویان طی دوران تحصیل خود می توانند داخل دانشگاه یا خارج از آن مشغول به کار بشوند و تجربه کاری بدست آورند که علاوه بر منافع مالی ، جهت پیدا کردن شغل در آینده مفید خواهد بود.

۳. اخذ ویزای کار برای همسر دانشجو در کانادا  : همسر دانشجو می تواند ویزای کار بدون نیاز به جاب افر اخذ کند که در حقیقت علاوه بر اینکه همراه دانشجو طی تحصیل در کانادا به صورت مستمر می تواند باقی بماند ، درآمد و کمک مالی به دانشجو خواهد بود.

۴. تقاضای اقامت دائم کانادا از طریق گواهینامه استانی : دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و بالاتر برخی استان‌های کانادا از جمله انتاریو و بریتیش کلمبیا و کبک و غیره می توانند بعد از خاتمه تحصیل تقاضای گواهی از اداره مهاجرت استان محل تحصیل خود نمایند که به فرآیند پرونده اقامت دائم آنها کمک می کند

۵. تقاضای اقامت دائم کانادا از طریق اکسپرس انتری : در حالیکه داشتن سابقه تحصیل در کانادا می تواند به متقاضی ۱۵ الی ۳۰ امتیاز بدهد ، تجربه کاری او در کانادا می تواند تا ۷۰ امتیاز داشته باشد. سابقه تحصیل و کار و سطح زبان انگلیسی یا فرانسه همسر در کانادا هم به جمع امتیاز متقاضی کمک می کند. متقاضی با ارائه جاب افر از کارفرمای کانادایی هم می تواند باعث افزایش امتیاز خود در جدول امتیازات اکسپرس انتری شود.

کسب امتیاز بیشتر در اکسپرس انتری به معنای شانس بیشتر در اخذ دعوتنامه برای تقاضای اقامت دائم است.

با توجه به اینکه امیدی به نتیجه گیری و اخذ اقامت دایم از طریق تخصص یا اسکیلد ورکر یا استانی نیست مگر اینکه تحصیل کرده کانادا بوده باشید و درحال حاضر ویزای کار داشته باشید، ولی ویزای تحصیلی راه حل شما خواهد بود که مسیری کوتاه تر و مطمئن تر است.

در حال حاضر دعوتنامه هاى صادره جهت اقامت دائم كانادا از طريق فدرال اسكيلد وركر و ساير گروه هاى مهاجرتى تخصصى  برای کسانی بوده است حدود ٤٤٠ داخل اكسپرس انترى داشته اند و این امتیاز مربوط به  دارندگان مدارك تحصيلى يا سابقه كار از كانادا است.

از سال ۲۰۱۳ تاکنون تمام ویزاهای مهاجرت تخصصی اعم از فدرال اسکیلد ورکر یا استانی پی ان پی از طریق سیستم اکسپرس انتری انجام می شود که دو مرحله دارد :

۱. ورود به داخل سیستم Express Entry بعنوان فدرال اسکیلد ورکر (کسانی که حداقل ۶۷ امتیاز دارند ) یا دارنده گواهی استانی ، که مرحله اولیه است.

۲. بدست آوردن امتیاز بالاتر از ۴۴۰ در Express Entry برای دریافت اجازه ثبت پرونده اقامت دایم که مرحله اصلی اخذ ویزا است.

به این دلیل توصیه می شود که متخصصان با ویزای تحصیلی وارد کانادا بشوند تا بتوانند شانس خود را برای اخذ اقامت دایم کانادا بالاتر ببرند

چنانچه امتياز شما داخل اكسپرس انترى كمتر از ٤٠٠ است امكان اخذ اقامت دائم براى شما بسيار پايين است اگرچه واجد شرايط لازم در گروه فدرال اسكليد وركر باشيد. بنابراين بجاى تلف كردن وقت خود در داخل سيستم اكسپرس انترى ، اقدام به اخذ ويزاى تحصيلى نماييد كه به تبع آن اولا پروسه كوتاه ترى وارد كانادا مى شويد و دوما تحصيل در كانادا پلى مطمئن خواهد بود براى اخذ اقامت دائم بعد از فارغ التحصيلى تان.

جهت اخذ پذيرش از موسسات آموزشى كانادا و تقاضاى ويزاى تحصيلى مدارك زير لازم است:

١. ايلتس اكادميك حداقل  ٥.٥ يا معادل تافل

٢. مبلغ ٣٠،٠٠٠ دلار در حساب بانكى جهت شهريه و هزينه يكسال

٣. مدارك و ريزنمرات دانشگاهى به همراه ترجمه رسمى

٤. گواهى اشتغال به كار و رزومه

٥. سند ملك بنام دانشجو

٦. سند ازدواج و شناسنامه ها (در صورت تأهل )

ويزاى تحصيلى براى آموزش در مقاطع تحصيلى ابتدائى ، راهنمايى ، دبيرستان

شرايط و مزايا :

١. فرزند شما بايستى كمتر از ١٩ سال سن داشته باشد

٢. نيازى به حضور مستمر والدين در كانادا نيست

٣. شما در مخارج هنگفت مهاجرت و سكونت در كانادا صرفه جويى مى كنيد

٤. فرزند محصل شما در كانادا مى تواند اسپانسر ويزاى مولتى پل براى والدين شود

٥. كليه امور تحصيلى و اقامتى و درمانى فرزند شما بعهده ما و مراجع معتبر كانادايى است

٦. شما نياز به حمايت يا دعوتنامه شخصى از كانادا نداريد