ويزاى كار و مهاجرت

/ويزاى كار و مهاجرت
ويزاى كار و مهاجرت 2018-04-04T15:54:37+00:00

ويزاهاى غير مهاجرتى با امكان تبديل به أقامت دائم

دانشجويان و متخصصان مى توانند از طريق ويزاهاى تحصيلى و كار كانادا مراتب مهاجرت دائم خود را فراهم آورند. پروسه صدور ويزا سريع بوده و امكان أخذ ويزا به مراتب بيشتر است. بر أساس برنامه مهاجرتى دارندگان تجربه كار كانادايى، اين گروه مى توانند وارد سيستم اكسپرس انترى شوند و أقامت دايم كانادا دريافت كنند حتى اگر زبان انگليسى يا فرانسه نمى دانيد ، مى توانيد از طريق تحصيل زبان خارجه وارد كانادا شويد.

مجوز کار موقت چهار ساله

مجوز کار موقت نوعی مجوز است که امکان کار کردن در کانادا را برای اشخاصی که قصد کار کردن برای دوره موقت چهار سال و سه ماه در کانادا را دارند فراهم می آورد و بر خلاف ویزاهای مهاجرتی به صورت مستقیم امکان مهاجرت دایم برای فرد در پی ندارد. لیکن دوره رسیدگی و سرعت صدور ویزا سریع بوده و تحت شرایط خاص قابل تمدید یا تبدیل است.

در حالیکه براساس قانون مهاجرت کانادا برخی اشخاص نیازی به اخذ مجوز برای کار کردن موقت ندارند و از جمله می توان به بازدید کنندگان تجاری از کشورهای امریکا و مکزیک که با هدف خرید یا فروش کالا یا خدمات وارد کانادا می شوند و همچنین دانشجویان کانادا برای کار دانشجویی داخل دانشگاه و نمایندگان دولتهای خارجی مقیم کانادا و خانواده آنان اشاره کرد. اصولا شخص خارجی برای کار موقت در کانادا نیاز به مجوز خاص دارد.

امکان تقاضای مجوز کار برای تبعه برخی کشورها که امکان ورود آزاد بدون ویزا به کانادا دارند همزمان به ورود به مرز کانادا امکان پذیر است. استثناهای برای تقاضای مجوز بعد از ورود به خاک کانادا وجود دارد و اصولا این مسله برای اشخاصی است که داخل خاک کانادا براساس ویزا یا مجوز دیگری هستند. غیر از موارد فوق برای اخذ مجوز می بایست قبل از ورود به کانادا تقاضا کرد.

در حالی که مدت اعتبار مجوز کار چهار سال و سه ماه است امکان صدور آن تنها تحت شرایط ذیل میسر است :

اولا) شخص برای مجوز تقاضا دهد.

ثانیا) دولت اطمینان حاصل کند که شخص بعد از خاتمه مجوز کانادا را ترک خواهد کرد.

ثالثا) شخص در یکی از گروههای پنجگانه خاص داخل خاک کانادا باشد و یا فردی خارج از کانادا ولی دارای پیشنهاد شغلی رسمی باشد. پیشنهاد شغلی ای رسمی و قابل استناد است که اصیل و در فاصله کمتر از دو سال و به صورت دقیق و جامع شرح وظایف و زمان و دستمزد و مرخصی ها در آن مندرج باشد. چنین شخصی می بایست برای اخذ گواهی خاص تحت عنوان ” نظر بازار کار ” به سازمان توسعه و تامین منابع انسانی کانادا تقاضا دهد و بعد از اخذ آنرا به همراه سایر مدارک به اداره مهاجرت کانادا برای صدور ویزا و مجوز کار ارسال کند.

کار تحت قرارداد بین المللی نفتا

براساس توافقنامه بین المللی نفتا بین سه کشور کانادا و امریکا و مکزیک با هدف توسعه روابط آزاد تجاری طی فصل شانزدهم امکان ورود به خاک هر یک از این سه کشور برای تبعه آنان با هدف تجارت و کار میسر است . این اشخاص نیازی به اخذ مجوز کار موقت ندارند.

توافقنامه چهار ردیف شغلی و تجاری را پیش بینی کرده است :

الف) بازدیدکنندگان تجاری . فرد می بایست دارای مستندات کافی برای اثبات تابعیت و هدف از بازدید خود و ایضا کسب و کار تجاری خود و اینکه پایگاه اولیه تجارت در محل اصلی حفظ خواهد شد ارایه دهد.

ب ) بازرگانان و سرمایه گذاران. همانند گروه الف می بایست مدارک کافی در درست داشته باشند.

ج) انتقال داخل سازمانی. شخص نیاز به اثبات تابعیت خود دارد و ایضا اینکه توسط شرکت مذکور استخدام شده است که خدمات مدیریتی یا اجرایی یا نیازمند دانش خاص ارایه دهد. این استخدام می بایست مستمر بوده و حداقل برای مدت یکسال طی سه سال گذشته انجام شده است.

د) متخصصان. صاحبان تخصص به شرط اثبات تابعیت و سطح تخصص با حداقل سطح تحصیلات لیسانس می توانند وارد هر یک از این سه کشور شده و کار کنند.

ویزای کار کانادا از طریق معاهده عمومی تجارت در خدمات

همانند معاهده نفتا NAFTA که بین امریکا و کانادا و مکزیک است ، اشخاص دارنده بیزنس براساس معاهده گاتس GATS می توانند بدون نیاز به اخذ مجوز مربوط به بازار کار کانادا یا به اصطلاح LMIA به کانادا برای کار کردن بیایند.

اشخاص دارنده بیزنس در سه گروه تقسیم بندی شده اند :

۱. بیزنس ویزیتور

۲. انتقالی بین دو شرکت وابسته

۳. متخصصین

مبنای قانونی اخذ ویزای کار برای گروه اول و دوم براساس قانون اداره مهاجرت ماده شماره ۱۸۶ بند الف و ماده شماره ۲۰۵ بند الف است.

مبنای قانونی اخذ ویزای کار برای متخصصین یا به اصطلاح professionals ماده ۲۰۴ قانون مهاجرت کانادا است.

یک ) گروه متخصصان یا professionals

یک متخصص براساس این قانون کسی هست که متقاضی فعالیت در موضوع تخصصی خاص در کانادا مطابق گروه های شغلی خاص و برای دوره زمانی کوتاه طبق توافق بین شرکت سرویس دهنده خارجی و شرکت کارفرما کانادایی است. شخص متخصص بایستی تمام مدارک آموزشی و شغلی را داشته باشد.

گروه های شغلی شامل موارد ذیل می گردد و در اکثر موارد داشتن حداقل مدرک لیسانس لازم است:

۱. مهندسین ، معماران ، متخصصین جنگلبانی، زمین شناسان ، نقشه بردارها

۲. مشاورین حقوقی و  مهندسین شهر سازی به شرط ثبت و اخذ مجوز فعالیت در کانادا

۳. متخصصین ارشد کامپیوتر با حداقل ۱۰ سال سابقه کاری

دوم ) بیزنس ویزیتور یا Business Visitors

مطابق ماده ۱۸۶ بند الف قانون مهاجرت کانادا ، این اشخاص مجاز به کار بدون نیاز به مجوز کار هستند به نحوی که این اشخاص با هدف تجارت بین المللی یا بازرگانی به کانادا می آیند.

موارد فعالیتی که این دسته از افراد در کانادا انجام می دهند شامل موارد قبیل ذیل می باشد :

فعالیت های مربوط به خدمات پس از فروش

فعالیتهای مربوط به خدمات تبلیغاتی و اطلاع رسانی و صنایع تولید فیلم و ضبط و غیره

نکته حایز اهمیت این است که دولت کانادا برای احراز اینکه شخص بیزنس ویزیتور است به ادله و قراین خاصی توجه می کند از قبیل اینکه :

– منبع اصلی درآمد شخص همچنان خارج از کانادا باقی بماند

– محل اصلی بیزنس شخص همچنان خارج از کانادا باقی بماند

– سود و مزایای حاصل از بیزنس در کانادا متعلق به بیزنس غیر کانادایی باشد

ویزای کار «اکسپرس»‌ ویژه مدیران و صاحبان بیزنس

آیا سابقه بیش از دو سال تجارت و بیزنس به عنوان صاحب یا مدیر دارید ، آیا متمایل به توسعه تجارت خود به کانادا و قاره آمریکا هستید ، آیا می دانید که با استفاده از خدمات ما می توانید ضمن توسعه تجارت خود موفق به دریافت ویزای کار «اکسپرس»‌ ویژه مدیران و صاحبان بیزنس شوید و متعاقبا موجبات مهاجرت خود و تجارتان را به کانادا فراهم آورید

#قانونی و منطبق با مقررات حقوق مهاجرت کانادا

#بدون نیاز به «جاب افر »

#بدون نیاز به  «گواهینامه زبان انگلیسی »

#‌بدون نیاز به «مدارج و مدارک تحصیلی دانشگاهی»

#بدون نیاز به «میزان حداقل سرمایه گذاری مشخص»

برای چه مهاجرت سخت و پر هزینه از طریق سرمایه گذاری استانی ، ویزای کار و اقامت سریع و کم هزینه به کانادا را با ما تجربه کنید! و موجبات مهاجرت خود و خانواده تان را از داخل کانادا پیگیری کنید

مطابق مقررات حقوق مهاجرت کانادا ، مدیران شرکت‌های فعال ایرانی می توانند از مزایای اخذ ویزای کار کانادا برخوردار شوند به نحوی که نیازی به جاب افر ندارند و ایضا محل اقامت آنها می تواند هر کجای کانادا باشد.

مزیت های این نوع ویزا:

این روش اخذ ویزای کار در مقایسه با ویزاهای کار  و اقامت از طریق سرمایه گذاری استانی یا PNP دارای مزایای عدیده ای است :

۱. پروسه رسیدگی آن ،بالاخص برای کسانی که در حال حاضر ویزای توریستی کانادا را دارند ، حتی کمتر از یک ماه است در حالیکه پروسه رسیدگی برای ویزای کار از طریق سرمایه گذاری استانی بیش از یکسال است.

۲. نیازی به سرمایه گذاری به مبالغ هنگفتی مثل یک میلیون دلار در انتاریو یا بیش از دویست هزار دلار در بریتیش کلمبیا نیست. تمام ویزاهای سرمایه گذاری کانادا مبالغی بیش از دویست هزار دلار لازم دارند. توضیح آنکه در سیستم مهاجرت استانی انتاریو ( تورنتو ) و بی سی ( ونکوور )   و الباقی استان‌های کانادا مبالغ خاصی جهت ایجاد یا خرید بیزنس لازم است تا شخص بتواند ویزای کار برای ایجاد بیزنس مطابق بیزنس پلن بگیرد.

۳. دارنده ویزای کار می تواند بعد از یکسال کار کردن در کانادا تقاضای اقامت دایم از طریق مشاغل تخصصی و مدیریتی کند ( شامل اسکیلد ورکر و دارندگان تجربه کار در کانادا ) چرا که امتیازات او در سیستم اکسپرس انتری بالا خواهد بود.

۴. مدرک تحصیلی یا گواهینامه زبان انگلیسی مورد نیاز نیست و شرط اخذ ویزا نیست.

۵. محل اقامت شما ، هر جای کانادا که شما انتخاب کنید خواهد بود و نیازی به گذراندن مدت زمان مشخص در شهر ها و استان‌های محروم کانادا ندارید

شروط لازم:

 شروط لازم جهت ویزای کار از طریق ایجاد نمایندگی در کانادا به شرح ذیل است.

۱. تصدی یا ریاست واقعی یک شرکت یا سازمان یا موسسه در ایران برای مدت حداقل دو  سال متوالی

۲. داشتن مدارک ثبت و اساسنامه و گزارشات هیات مدیره مربوط به شرکت موجود در ایران

۳. توانایی و تمکن مالی جهت ایجاد و پرداخت هزینه های نمایندگی در کانادا