ویزای تخصصی2018-08-27T07:37:28+00:00

مهاجرت به کانادا از طریق ویزای تخصصی

سازمان مهاجرتى حقوقى دكتر يزدانى و همكاران

canada-flag7913 831 (888) 1+

telegram7774 402 (647) 1+

imagesupport@yazdanimigration.com

 

[contact-form-7 id="11559" title="express contact form"]

خدمات  مهاجرتی و پناهندگی کشور کانادا و امریکا 

مهاجرت از طریق سرمایه گذاری 
مهاجرت از طریق تخصصی (اسکیلد) و خانوادگی و تحصیلی و اجتماعی
ویزای تحصیلی و ویزای کار و ویزای توریستی (مولتیپل)
دعاوی مهاجرتی و پناهندگی
ارائه وایجاد طرح تجاری ویژه تجار و کارآفرینان

دکتر افشین یزدانی

با سالها تجربه درخشان در اموروکالت و مشاوره حقوقی و مهاجرتی

دکتر یزدانی فعالیت حرفه ای خود را به عنوان وکیل دادگستری و استاد دانشکده حقوق در سن بیست و چهار سالگی همزمان با ورود به دوره دکترای تخصصی حقوق بین الملل در ایران آغاز نمود. او که فارغ التحصیل ممتازدوره فوق لیسانس حقوق بود به سرعت توانست در امر تدریس و وکالت بدرخشد و پرونده های سنگین و مهمی در امور زمین خواری و کلاهبرداری و اختلاس های بانکی و دولتی را برعهده بگیرد. او حتی بعد از مهاجرت خود به کشور امارات متحده عربی در مدتی کوتاه توانست مجوز تدریس در دانشگاههای کشور امارات و ایضا مجوز مستشار قانونی آن کشور را بدست آورد. او در دوره فعالیت حرفه ای خود در دبی چندین اثر و مقاله و کنفرانس بالاخص درباره قوانین و مقررات املاک و مستقلات دبی به چاپ و انجام رسانید. مشاوره و مدیریت حقوقی چندین شرکت سازنده پروژه های مسکونی و تجاری در امارت های دبی و شارجه و عجمان بخشی از فعالیت حرفه ای او بوده است

Student_Visa

مهاجرت از طریق نیروی متخصص

متقاضیان مهاجرت حرفه و تخصص فدرال ( Federal Skilled Worker ) بر اساس توانایی هایشان جهت مهاجرت به کشور کانادا ارزیابی می شوند. هدف از این روش، پر نمودن کمبود نیروی متخصص در بازار کار کانادا می باشد.

جهت اقدام از طریق این روش متقاضیان باید یکی از سه شرط زیر را دارا باشند:

حداقل یک سال سابقه کار در یکی از مشاغل مدیریتی، تخصصی و یا نیمه تخصصی در ۱۰ سال گذشته (از ابتدای سال ۲۰۱۵ لیست مشاغلی برای این روش وجود ندارد و کلیه مشاغل و رشته های واجد شرایط می توانند اقدام نمایند)
درخواست کار معتبر از یک کارفرمای کانادایی
تکمیل دوره دکترا در کانادا و یا گذراندن حداقل دو سال تحصیلی از ۴ سال دوره دکترا در یکی از دانشگاههای رسمی کانادا
“از ابتدای سال ۲۰۱۵ متقاضیان این روش باید تقاضای خود را از مسیر ورود پیشتاز یا همان Express Entry به اداره مهاجرت و شهروندی کانادا ارسال نمایند.”

در سیستم مهاجرتی کانادا از طریق تخصص ، مهمترین فاکتوری که تا حدودی هم قبولی متقاضیان را تضمین می کند داشتن “پیشنهاد کاری از کارفرمای کانادایی است که وجود این فاکتور، به تنهایی دارای 600 امتیاز از حداکثر 1200 امتیازاست.می توان گفت متقاضی مهاجرت که قصد دارد از روش تخصص اقدام نماید پیشنهاد کار معتبر از یک کارفرما و شرکت کانادایی داشته باشد احتمال دریافت اقامت برای وی تا حد خیلی زیادی بالا می رود.

یکی از اهداف برنامه های مهاجرتی کانادا استقبال از تازه واردینی است که به رشد و توسعه ی اقتصادی این کشور کمک می نمایند. در نتیجه نیروهای متخصصی که به طور دائمی در کانادا اقامت داشته باشند برای اقتصاد کشور و قدرت نیروی کار آن بسیار مثمر ثمر خواهند بود.

درخواست کنندگان موفق برنامه های مهاجرتی نیروی متخصص ویزای دائمی دریافت خواهند کرد که این ویزا به درخواست کننده این امکان را می دهد تا همراه خانواده اش به کانادا مهاجرت نماید.

شما به عنوان نیروی متخصص و حرفه ای باید موارد زیادی را در نظر داشته باشید. برای مثال می توانید از طریق برنامه ی نیروی متخصص فدرال کانادا اقدام کنید یا در صورتی که می دانید قصد اقامت در کدام قلمرو یا استان را دارید، می توانید از طریق یکی از برنامه های استانی اقدام نمایید

آخرین اخبار مهاجرت

ویزای کار کانادا 

مارس 21st, 2018|0 Comments

  آیا سابقه بیش از دو سال تجارت و بیزنس به عنوان صاحب یا مدیر دارید ، آیا متمایل به توسعه تجارت خود به کانادا و قاره آمریکا هستید ، آیا می دانید که با [...]

دانشجوهای خارجی بیشتری کانادا را برای تحصیل انتخاب می کنند – فرآیند دانشجویی به اقامت دائم کانادا 

مارس 15th, 2018|0 Comments

در حالیکه ۴۶‎٪ دانشجویان خارجی استان انتاریو را برای ادامه تحصیل انتخاب می کنند ، به ترتیب ۲۵‎٪ و ۱۳‎٪ دانشجویان به استان‌های بریتیش کلمبیا و کبک برای تحصیل می روند. کانادا یکی از ده [...]

لايحه إصلاح قانون تابعيت كانادا كه به تصويب نهايى رسید

ژوئن 20th, 2017|0 Comments

لايحه إصلاح قانون تابعيت كانادا كه به تصويب نهايى و امضاء فرماندار كل كانادا در تاريخ ١٩ ژوئن رسيد، سه تاريخ مختلف جهت الاجرا شدن آن تعيين گرديد : الف) لازم الأجرا از ماه پاييز [...]

تغييرات جديد در امتيازبندى اكسپرس انترى

ژوئن 8th, 2017|0 Comments

مژده   تغييرات جديد در امتيازبندى اكسپرس انترى  داشتن برادر و خواهر خود يا همسر در كانادا- دانستن زبان فرانسه- داشتن قرارداد يا پيشنهاد شغلى از كانادا- از تاريخ ششم ژوئن  قانون جديدى براى تسهيل [...]

با ويزاى توريستى و با پايان دوره آموزشى در دوره هاى فنى و حرفه اى كه معمولا كمتر از شش ماه است واجد شرايط مهاجرت شويد

ژوئن 8th, 2017|0 Comments

 از طريق كسبه متخصص با ويزاى توريستى و با پايان دوره آموزشى در دوره هاى فنى و حرفه اى كه معمولا كمتر از شش ماه است واجد شرايط مهاجرت شويد به انتاريو كانادا بياييد    [...]

شاخص تخصصى و علمى ما

سپاس و قدردانى ها

    من هیچ شکی در معرفی سازمان مهاجرتی دکتر یزدانی و همکاران ندارم. این سازمان حرفه ای آگاه و همچنین رفتار دوستانه ای با موکلین خود دارند کارمندان سازمان باعث می شوند که حساس امنیت و اطمینان خاطر در شما ایجاد شود

Mr. Sean Yazdani handled my parental sponsorship appeal case. His great experience, legal knowledge and determination were key factors in our winning the appeal. Mr. Yazdani prepared assiduously and applied the same level of diligence in preparing the case to the Appeal Division. Because of his experience the case was settled at first appointment that we had with Immigration Office.   Truly remarkable! Many thanks indeed.

Me and my family are very grateful to Mr. Yazdani and his Firm

Mustafa Muhsini

تماس با ما

Iran

ZBS Associates ImmigrationSuite 01 , no 287 , Dowlat st , Pasdaran st , Tehran , Iran, Tel: +98 21 2270 7290 , Email: info@zbsvisacanada.com

Canada

Yazdani & Associates ImmigrationSUITE 335, 4750 YONGE ST, TORONTO, ON, M2N 5M6 CANADATel: +1 888 831 7913 +1 647 402 7774 Fax: +1 647‑271‑7050Email: support@yazdanimigration.com