ویزای کار برای مدیران شرکت ها

//ویزای کار برای مدیران شرکت ها

طبق اعلامیه جدید اداره مهاجرت کانادا ، دارندگان ویزای کار از طریق ایجاد بیزنس در کانادا می‌‎توانند تا ۲۰۰ امتیاز اضافه در اکسپرس انتری بدست آورند به خاطر شغل مدیریتی که در شرکت کانادایی شان دارند.

از آنجایی که اصولا متقاضیان ویزای کار از طریق ایجاد بیزینس در کانادا در نهایت در پی اقدام برای اقامت دائم کانادا هستند بهترین گزینه برای آنها تقاضای اقامت دائم کانادا از طریق تخصص است.

گروه مهاجرت تخصصی به طور کل در سیستم اکسپرس انتری Express Entry پیش بینی شده است که شامل چهار گروه فدرال اسکیلد ورکر یا FSW و فدرال اسکید ترید یا FST و منتخبین استانی یا PNP و دارندگان تجربه کار در کانادا یا CEC .

تمامی چهار گروه مذکور بایستی در سیستم اکسپرس انتری تشکیل پرونده بدهند و کسانی که معمولا امتیاز آنها بالاتر از ۴۵۰ است دعوت به ثبت تقاضای اقامت دائم می‌شوند.

اخذ امتیاز در اکسپرس انتری با توجه به عواملی از جمله سن متقاضی، وضعیت تأهل، میزان تحصیلات، سابقه کار مرتبط، میزان تسلط به زبان انگلیسی (حداقل ایلتس ۶ ) و یا فرانسه، داشتن شغل در کانادا، خصایص تحصیلی و سن و سطح زبان انگلیسی یا فرانسه همسر است.

از آنجایی که دارندگان ویزای کار از طریق ایجاد بیزنس جدید در کانادا با سمت مدیرعامل معمولا در شرکت کانادایی شان مشغول به کار می‌شوند در نتیجه چنانچه کد شغلی مدیریتی آنها با عدد 00 شروع شده باشد در اکسپرس انتری می‌توانند ۲۰۰ امتیاز اضافه بدست بیاورند.

محاسبه امتیاز در اکسپرس انتری برای یک مدیرعامل شرکت کانادایی که در کانادا با ویزای کار مشغول به کار است به فرض اینکه سن او بین ۴۰ سال باشد – مدرک لیسانس داشته باشد – سابقه کار در سمت مدیریتی سه سال باشد – ایلتس ۶ داشته باشد – متأهل باشد با مدرک لیسانس، به شرح ذیل است:

سن متقاضی: ۴۵ امتیاز
مدرک تحصیلی: ۱۱۲ امتیاز
دانش زبان خارجه: ۶۴ امتیاز
تحصیلات همسر: ۸ امتیاز
قدرت انطباق: ۵۰ امتیاز
شغل در کانادا: ۲۰۰ امتیاز

جمع: ۴۷۹ امتیاز

آخرین گروه دعوت شده برای ثبت مدارک تقاضای اقامت دائم کانادا در تاریخ ۱۵ نوامبر ۲۰۱۸ : ۴۴۹ امتیاز

برای اطلاعات بیشتر درباره اکسپرس انتری در سایت اداره مهاجرت کانادا مطالعه کنید :

www.canada.ca

By |2018-11-23T18:43:50+00:00نوامبر 23rd, 2018|مهاجرت|0 Comments

درباره نویسنده: