گروه مهاجرت تجارى منيتوبا

/گروه مهاجرت تجارى منيتوبا
گروه مهاجرت تجارى منيتوبا 2018-04-04T15:40:56+00:00

گروه مهاجرت تجارى منيتوبا

متقاضى اقامت دائم كانادا از اين طريق مى بايستى حداقل ٦٠ امتياز از ١٠٠ امتياز موجود براساس جدول امتيازبندى ذيل را بدست آورد، اگرچه امتياز ايده ال ٨٠ به بالا است:

١. سن متقاضى (١٥ امتياز ) ، سن ٣٠ تا ٤٤ سال بيشترين امتياز را دارد ، در حالى كه افراد بالاتر از ٥٤ سال هيچ امتيازى بدست نمى آورند

٢. دانش  متقاضى در تجارت ( ١٥ امتياز ) ، در حالى كه داشتن دانش تجارت بر اساس حداقل ٣ سال تجربه كارى طى ٥ سال گذشته اجبارى است ، مالكان شركتها و شركاء و دارندگان بيش از ٥٠٪‏ سهام حداكثر امتياز را دارا مى باشند. مديران ارشد مى توانند ١٠ امتياز كسب كنند.

٣.  سنوات تجربه تجارت متقاضى به عنوان مالك يا شريك (١٥ امتياز) ، حداكثر امتياز به افراد داراى تجربه ١٠ ساله اختصاص دارد. افراد دارنده تجربه ٣ سال مى توانند ٥ امتياز در اين بخش بدست آورند.

٤. ميزان ثروت متقاضى ( ١٥ امتياز ) ، دارندگان ثروت بيش از ٢.٥ ميليون دلار كانادا حداكثر امتياز را مى توانند بدست آورند.  داشتن حداقل ثروت ٣٥٠،٠٠٠ دلار كانادا ضرورى است و ٨ امتياز دارد.

٥. دانش زبان خارجه انگليسى يا فرانسه متقاضى  (٢٠ امتياز ) ، افراد در سطح پيشرفته (نمره ٥.٥) زبان مى توانند حداكثر امتياز را بدست آورند در حالى كه افراد در سطح متوسط (نمره ٤) مى توانند ١٥ امتياز بدست آورند.

٦. توانايى انطباق متقاضى با استان ( ٢٠ امتياز ) ، عوامل بدست آوردن اين امتياز براساس بازيد ٥ روزه از استان ( ١٥ امتياز ) ، و داشتن خويشاوند در استان ( ٥ امتياز ) ، و تحصيل فرزند در استان ( ٥ امتياز ) ، و دانش زبان خارجه همسر در سطح متوسط  ( ١٠ امتياز ) است.

نتيجه گيرى:

اگر شرايط ذيل را دارا هستيد ، مى توانيد اقامت كانادا را بدست آوريد چراكه امتياز شما بيش از ٨٠ از ١٠٠ خواهد بود :

– سن شما كمتر از ٥٥ سال است ،

– مالك يا مدير ارشد شركت براى مدت بيش از ٦ سال هستيد ،

– ثروتى بيش از ٣٥٠،٠٠٠ دلار كانادايى داريد ،

– زبان انگليسى شما و همسر شما در سطح ٤ أيلتس جنرال است ،

– مى توانيد به كانادا سفر كنيد،

– ميزان سپرده ضمانى شما تنها ١٠٠،٠٠٠ دلار كانادايى است كه در صورت عدم استقرار در استان منيتوبا و عدم رعايت تعهدات كار آفرينى اين مبلغ مذكور توسط و به نفع دولت ذخيره خواهد شد

مراحل اخذ أقامت دائم كانادا از طريق گروه بيزنس استان منيتوبا

در حال حاضر حدود پروسه اخذ PR يا همان أقامت دايم كانادا از طريق منيتوبا حدود دو سال است به اين ترتيب كه :
١. ثبت پرونده
٢. تقاضاى ويزاى بازديد از منيتوبا
٣. اخذ ويزا و بازديد از منيتوبا ضمن شركت در جلسات معارفه كه در شهر ونيپگ انجام مى شود
٤. دريافت نامه دعوت از دولت منيتوبا جهت تحويل گزارش سفر شما از منيتوبا و هزينه ثبت ٢٥٠٠ دلار و مدارك مالى و إسناد و شغلى و طرح تجارى و غيره – طرح تجارى مشخص شده باشد و قابل اجرا باشد براساس بودجه در نظر گرفته شده باشد كه حداقل ١٥٠،٠٠٠ دلار است.
٥. ثبت مدارك و منتظر ارزيابى توسط اداره مهاجرت منيتوبا كه حدود ٦ الى ٩ ماه طول مى كشد.
٦. در صورت تأييد توسط اداره مهاجرت منيتوبا شما بايستى قرارداد الزام اجراى تعهدات امضاء و مبلغ ١٠٠،٠٠٠ دلار پرداخت شود.
٧. تاييديه نهايى و صدور گواهى از دولت منيتوبا و إرسال پرونده براى مرحله فدرال كه حدود يك سال و نيم طول مى كشد.
٨. تأييد و صدور ويزاى مهاجرت
٩. ورود به منيتوبا و اجراى تعهدات مطابق طرح تجارى كه قبلا امضاء شده است
١٠. تهيه مدارك مالى مبنى بر اجراى كامل تعهدات و إرسال آن به اداره مهاجرت منيتوبا جهت پس گرفتن مبلغ ١٠٠،٠٠٠ دلار

تغییرات در برنامه مهاجرت تجاری استان منیتوبا
فقط چند ماه فرصت است تا از مزایای اخذ اقامت دایم کانادا از این طریق بهرمند شوید
مطابق اطلاعیه اخیر دولت منیتوبا ، برنامه مهاجرتی تجاری منیتوبا تغییر کرده و دو پروسه متفاوت برای دو گروه «کارآفرینان »‌ و «سرمایه گذران در صنعت کشاورزی » را معرفی کرده است.
مهم‌ترین موضوع این است که گروه کارآفرینان دیگر قادر به دریافت «اقامت دایم » با پرداخت ودیعه یکصد هزار دلاری نخواهند بود و در عوض به آنان «ویزای کار » جهت ورود و ایجاد بیزنس در منیتوبا داده خواهد شد که نیازی به پرداخت ودیعه مالی ندارد.
ویزای کار مذکور متعاقب امضای توافقنامه ایجاد یا خرید بیزنس به ارزش حداقل ۱۵۰ هزار دلار طی حداقل یکسال از زمان ورود خواهد بود. این ویزای کار ویژه کارآفرینان است که معاف از دریافت LMIA است.
به عبارتی دیگر ، منیتوبا مانند بریتیش کلمبیا و انتاریو عمل خواهد کرد. در نتیجه موضوع اینکه که اگر اصلا بیزنس در منیتوبا ایجاد و خریداری نشود ، ۱۰۰ هزار دلار ودیعه ضبط می شود ولی به اقامت دایم لطمه ای نمی زند به طور کل منتفی خواهد شد.

مطابق تغییرات جدید ، شرایط برنامه مهاجرتی منیتوبا برای کارآفرینان که ابتدا منجر به ویزای کار موقت می شود سخت تر و به شرح ذیل است :
۱. حداقل سه سال سابقه کار به عنوان مالک یا مدیر ارشد بیزنس
۲. متقاضی می بایست حداقل ایلتس ۵ جنرال داشته باشد.
۳. متقاضی می بایست حداقل دارنده مدرک دیپلم باشد.
۴. سن متقاضی بهتر است که کمتر از ۵۰ سال و بیش از ۲۵ سال باشد.
۵. میزان سرمایه گذاری داخل محدوده ونیپگ حداقل ۲۵۰ هزار دلار و خارج از آن حداقل ۱۵۰ هزار دلار است.
۶. برای دادن طرح تجاری ، داشتن سفر تحقیقاتی به منیتوبا اجباری خواهد بود
۷. در طرح تجاری بایستی موضوع سرمایه گذاری در یکی نوع های بیزنس که دولت تعیین کرده است از طریق خرید یا ایجاد بیزنس پیش بینی شود
۸. در طرح تجاری بایستی پیش بینی ایجاد حداقل یک شغل تمام وقت برای کانادایی ها یا اشخاص مقیم لحاظ شود.
۹. موارد ذیل باعث اخذ امتیاز بیشتر خواهد بود : زبان انگلیسی همسر ، دانستن زبان فرانسه متقاضی، داشتن فامیل یا دوست نزدیک در منیتوبا ، به مدرسه رفتن بچه متقاضی در منیتوبا ، سابقه کار یا تحصیل تمام وقت در منیتوبا
۱۰ . حداقل میزان دارایی خالص متقاضی اعم از نقدی و غیر نقدی بایستی حداقل ۵۰۰ هزار دلار باشد. که ارزشگذاری املاک توسط کارشناس خبره مورد تایید منیتوبا خواهد بود و طی ۱۲۰ روز از تاریخی که نامه اداره مهاجرت منیتوبا صادر شود خواهد بود

مهاجرت استان منيتوبا از طريق حمايت عضو خانواده يا دوست

داشتن دوست يا بستگان مقيم استان منيتوبا كه مايل به حمايت شما جهت استقرار و تثبيت شما بعد از مهاجرت به كانادا است

 شخص حامى مى بايست واجد شرايط ذيل باشد
الف) حداقل يك سال ساكن استان منيتوبا باشد
ب) سيتيزن يا مقيم دائم كانادا باشد
ج) مدارك كافى حاكى از إثبات رابطه دوستى يا خويشاوندى داشته باشد
د) توانايى حمايت از فرد مهاجر را داشته باشد

شخص متقاضى مى بايست حداقل ٦٠ امتياز از مجموع ١٠٠ امتياز را براساس جدول امتياز بندى بدست آورد. معيارهاى امتياز دهى شامل موارد ذيل است:

الف) گواهى أيلتس جنرال بين سطح ٤ و به بالا : ١٢ الى ٢٠ امتياز
ب) سن متقاضى : حداكثر ١٠ امتياز
ج) تجربه كارى بيش از يك سال : حداكثر ١٥ امتياز
د) تحصيلات دانشگاهى يا فنى : حداكثر ٢٥ امتياز
ه) داشتن فاميل نزديك در منيتوبا ٢٠ امتياز ، داشتن دوست يا فاميل دور ١٠ امتياز