ویزای کار کانادا 

//ویزای کار کانادا 
 
Canada work visaآیا سابقه بیش از دو سال تجارت و بیزنس به عنوان صاحب یا مدیر دارید ، آیا متمایل به توسعه تجارت خود به کانادا و قاره آمریکا هستید ، آیا می دانید که با استفاده از خدمات ما می توانید ضمن توسعه تجارت خود موفق به دریافت ویزای کار «اکسپرس»‌ ویژه مدیران و صاحبان بیزنس شوید و متعاقبا موجبات مهاجرت خود و تجارتان را به کانادا فراهم آورید 
 
#قانونی و منطبق با مقررات حقوق مهاجرت کانادا
#بدون نیاز به «جاب افر »
#بدون نیاز به  «گواهینامه زبان انگلیسی »
#‌بدون نیاز به «مدارج و مدارک تحصیلی دانشگاهی»
#بدون نیاز به «میزان حداقل سرمایه گذاری مشخص» 
 
برای چه مهاجرت سخت و پر هزینه از طریق سرمایه گذاری استانی ، ویزای کار و اقامت سریع و کم هزینه به کانادا را با ما تجربه کنید! و موجبات مهاجرت خود و خانواده تان را از داخل کانادا پیگیری کنید
 
مطابق مقررات حقوق مهاجرت کانادا ، مدیران شرکت‌های فعال ایرانی می توانند از مزایای اخذ ویزای کار کانادا برخوردار شوند به نحوی که نیازی به جاب افر ندارند و ایضا محل اقامت آنها می تواند هر کجای کانادا باشد. 
 
#مزیت های این نوع ویزا:
 
این روش اخذ ویزای کار در مقایسه با ویزاهای کار  و اقامت از طریق سرمایه گذاری استانی یا PNP دارای مزایای عدیده ای است : 
 
۱. پروسه رسیدگی آن ،بالاخص برای کسانی که در حال حاضر ویزای توریستی کانادا را دارند ، حتی کمتر از یک ماه است در حالیکه پروسه رسیدگی برای ویزای کار از طریق سرمایه گذاری استانی بیش از یکسال است.   
 
۲. نیازی به سرمایه گذاری به مبالغ هنگفتی مثل یک میلیون دلار در انتاریو یا بیش از دویست هزار دلار در بریتیش کلمبیا نیست. تمام ویزاهای سرمایه گذاری کانادا مبالغی بیش از دویست هزار دلار لازم دارند. توضیح آنکه در سیستم مهاجرت استانی انتاریو (تورنتو) و بی سی (ونکوور)   و الباقی استان‌های کانادا مبالغ خاصی جهت ایجاد یا خرید بیزنس لازم است تا شخص بتواند ویزای کار برای ایجاد بیزنس مطابق بیزنس پلن بگیرد. 
 
۳. دارنده ویزای کار می تواند بعد از یکسال کار کردن در کانادا تقاضای اقامت دایم از طریق مشاغل تخصصی و مدیریتی کند (شامل اسکیلد ورکر و دارندگان تجربه کار در کانادا) چرا که امتیازات او در سیستم اکسپرس انتری بالا خواهد بود.
 
۴. مدرک تحصیلی یا گواهینامه زبان انگلیسی مورد نیاز نیست و شرط اخذ ویزا نیست.
 
۵. محل اقامت شما ، هر جای کانادا که شما انتخاب کنید خواهد بود و نیازی به گذراندن مدت زمان مشخص در شهر ها و استان‌های محروم کانادا ندارید   
 
 
#شروط لازم:
 
 شروط لازم جهت ویزای کار از طریق ایجاد نمایندگی در کانادا به شرح ذیل است. 
 
۱. تصدی یا ریاست واقعی یک شرکت یا سازمان یا موسسه در ایران برای مدت حداقل دو  سال متوالی
 
۲. داشتن مدارک ثبت و اساسنامه و گزارشات هیات مدیره مربوط به شرکت موجود در ایران 
 
۳. توانایی و تمکن مالی جهت ایجاد و پرداخت هزینه های نمایندگی در کانادا 
 
 
#جهت تشکیل پرونده :
 
با توجه به محدودیت ها ثبت و اجرای پرونده ، لطفا همین امروز با ما تماس بگیرید و از مزایای این برنامه بی نظیر مهاجرتی بهره مند شوید. 
 
لطفا فرم ذيل را به صورت انلاين تكميل نماييد و با شما تماس گرفته خواهد شد:
 
فرم ارزيابى به زبان انگليسى :
فرم ارزيابى به زبان فارسى : 
 
 شماره تلفن جهت ١٥ دقيقه مشاوره رايگان (صرفا بعد از تكميل و ارسال فرم ارزيابى) :  
 
+98 8531 2030 (Canada time)
+1 647 402 7774 (Telegram, Whats App)
 
با تشكر و درود فراوان
سازمان مهاجرتى يزدانى و همكاران 
 
نشانى: كانادا ، استان انتاريو ، تورنتو، خيابان يانگ ، برج امرالد ، طبقه سوم ، واحد ٣٣٥ 
By |2018-03-12T23:11:06+00:00مارس 21st, 2018|مهاجرت|0 Comments