دانشجوهای خارجی بیشتری کانادا را برای تحصیل انتخاب می کنند – فرآیند دانشجویی به اقامت دائم کانادا 

//دانشجوهای خارجی بیشتری کانادا را برای تحصیل انتخاب می کنند – فرآیند دانشجویی به اقامت دائم کانادا 
در حالیکه ۴۶‎٪ دانشجویان خارجی استان انتاریو را برای ادامه تحصیل انتخاب می کنند ، به ترتیب ۲۵‎٪ و ۱۳‎٪ دانشجویان به استان‌های بریتیش کلمبیا و کبک برای تحصیل می روند.
کانادا یکی از ده کشور برتر دنیا برای دانشجویان خارجی جهت تحصیلات تکمیلی است و تعداد ویزاهای تحصیلی از سال ۲۰۰۸ تاکنون دو برابر شده است.
از دلایل عمده علاقه به تحصیل در کانادا فرآیند تبدیل ویزای تحصیلی به ویزای کار و نهایتا اقامت دائم کانادا است.
در حالیکه دانشجویان از هند و چین اکثریت را تشکیل می دهند ، تعداد دانشجویان ایرانی کانادا طی سال‌های اخیر سه برابر شده است.
گزینه های پیش روی دانشجویان بعد از فارغ التحصیلی شامل موارد ذیل است :
۱. اخذ ویزای کار بعد از فارغ التحصیلی : دانشجویان خارجی که فارغ التحصیل دوره های آموزشی دولت کانادا باشند می توانند بعد از خاتمه تحصیل خود موفق به اخذ ویزای کار بدون نیاز به جاب افر بشوند.
۲. اخذ مجوز کار پاره وقت حین تحصیل : دانشجویان طی دوران تحصیل خود می توانند داخل دانشگاه یا خارج از آن مشغول به کار بشوند و تجربه کاری بدست آورند که علاوه بر منافع مالی ، جهت پیدا کردن شغل در آینده مفید خواهد بود.
۳. اخذ ویزای کار برای همسر دانشجو در کانادا  : همسر دانشجو می تواند ویزای کار بدون نیاز به جاب افر اخذ کند که در حقیقت علاوه بر اینکه همراه دانشجو طی تحصیل در کانادا به صورت مستمر می تواند باقی بماند ، درآمد و کمک مالی به دانشجو خواهد بود.
۴. تقاضای اقامت دائم کانادا از طریق گواهینامه استانی : دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و بالاتر برخی استان‌های کانادا از جمله انتاریو و بریتیش کلمبیا و کبک و غیره می توانند بعد از خاتمه تحصیل تقاضای گواهی از اداره مهاجرت استان محل تحصیل خود نمایند که به فرآیند پرونده اقامت دائم آنها کمک می کند
۵. تقاضای اقامت دائم کانادا از طریق اکسپرس انتری : در حالیکه داشتن سابقه تحصیل در کانادا می تواند به متقاضی ۱۵ الی ۳۰ امتیاز بدهد ، تجربه کاری او در کانادا می تواند تا ۷۰ امتیاز داشته باشد. سابقه تحصیل و کار و سطح زبان انگلیسی یا فرانسه همسر در کانادا هم به جمع امتیاز متقاضی کمک می کند. متقاضی با ارائه جاب افر از کارفرمای کانادایی هم می تواند باعث افزایش امتیاز خود در جدول امتیازات اکسپرس انتری شود.
کسب امتیاز بیشتر در اکسپرس انتری به معنای شانس بیشتر در اخذ دعوتنامه برای تقاضای اقامت دائم است.
جهت اطلاعات بیشتر لطفا با ما تلفن ها یا ایمیل های ذیل  تماس بگیرید
جهت تکمیل فرم ارزیابی :
 شماره تلفن جهت ١٥ دقيقه مشاوره رايگان بعد از تكميل و ارسال فرم ارزيابى :  
+98 8531 2030 (Canada time)
+1 647 402 7774 (Telegram, Whats App)
By |2018-03-12T23:11:28+00:00مارس 15th, 2018|مهاجرت|0 Comments